O Nama

Firma Karadža Trade – Kasmir d.o.o. Bugojno pocela je sa radom 1996 godine. U pocetnoj fazi se bavila iskljucivo trgovinom, a danas je prerasla i u proizvodno preduzece.

U svom moderno opremljenom objektu, smjestenom na tranzitnom putu Bugojno-Donji Vakuf, lokacija Podgaj bb, zaposljava 40 radnika. Na prodajnom prostoru od 4000,00 kvadratnih metara nudi siroki asortiman roba od kojih izdvajamo:

  • namjestaj za dnevne boravke, domacinstvo, apartmanenamjestaj za kancelarijske prosoresirok izbor plocastog namjestaja uz mogucnost narudzbe po dimenzijama kuhinjski namjestaj po ,jerama sa ugradnjom itisoni razlicitih kvaliteta bijela tehnika razne vrste kucanskih aparata tepisi rucno cvorani, vuneni rasvjeta za domacinstvo, vjerske objekte i javne ustanove elektro materijal modni metrazni program zavjese i dekori uz mogucnost sivanja istih po mjeri na zahtjev kupca pozamanterija veliki izbor karniza/garniza mebel stof za izradu novog i presvlacenje starog namjestaja spuzve razlicitih kvaliteta i debljina
  • Posebno izdvajamo iz vlastite proizvodnje:
  • plocasti namjestaj (kuhinje po mjerama, spavace sobe, djecije sobe, ormare, plakarae i dr) jorgani (vuna, pamuk, lio, te jorgani cetri godisnja doba) posteljine (pamuk 100%)

Vrsimo besplatnu dostavu kupljene robe, a na zahtjev i dogovor s kupcem strucno i kvalitetno vrsimo ugradnju i montazu namjestaja i itisona.

Design created by:DMD-Digital Media Design